Årets näst sista dag....

tillbringades ute i fårhagen. Det var sista gången på förberedande vallhundskursen som var hos Eva i Seglinge.
Idag var vi 6 st tappra som trotsade gyttjan i hagen, förövrigt blev det en vacker dag o t.o.m solen tittade fram, så  vädret kunde man inte klaga på.

Alla har verkligen kommit en bra bit på väg, om man tänker på hur det var 1:a gången vi träffades. Så jätteroligt att se andra träna med sina hundar o se framstegen för varje gång.
Eva är lugnet själv, o alltid positiv, mån om att alla ska förstå vad det är vi håller på med o det är det som gör en bra instruktör, inte forcera fram utan utgå från hundens/förarens förutsättningar.

Tepp skötte sig som vanligt otroligt bra, (bara väntar på att bakslaget ska komma) för någon gång kommer det. Han är helt otroligt lugn o stabil i fållan med fåren, balanserar gör han precis som man ska göra, o han reagerar direkt när man vänder håll. Framåtgående mot djuren börjar han också få grepp på nu, så nu ska jag träna mycket höger/vänster med honom, tror att det är dags nu.

En toppendag med andra ord, en nöjd matte & en trött hund.

I mitten på januari ska vi börja på den riktiga vallhundskursen, det ser jag verkligen fram emot.
Andra omgången tackor har börjat lamma nu, få se om nyårsafton blir lugn eller inte, skulle inte förvåna mig om det blir några stycken till på årets sista dag.

Till alla ett riktigt
GOTT NYTT ÅR

So long

Kommentarer
Postat av: Kari-Anne H. Green

Hei på deg . Godt å se at du og dine har det bare bra :) Håper at det vi får treffes i løpet av det nye året som er på vei inn :) Godt nytt år ønsker vi dere :)

2007-12-31 @ 12:44:26
URL: http://bergangard.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0