Man måste ha kul varje dag....

Kan inte låta bli att sätta ut den här texten som jag fick av min mycket goda vän.
Den är både hemsk o jättegrym, tror inte att jag skulle utsätta någon annan för det.......men man ska aldrig säga aldrig.....

Hej...... Vill bara uppmana dig att ha kul varje dag här får du ett tips av mig och ett exempel hur enkelt det är ok? Man måste ha kul varje dag!!'I fredags åkte jag in till stan för att betala en massa skatt på systembolaget.  

Jag var där inne i ca: 10 minuter.   När jag kommer utstår en polis rätt utanför entrén och skriver en parkeringsbot!   Jag går fram till honom och säger:   - Kom igen nu, var lite schysst och riv lappen...!? Snälla, har du  inget viktigare att göra en fredagseftermiddag...?  

Han ignorerade mig totalt och fortsatte skriva...   Jag kallade honom för skrivbordsryttare och sa att han säkert var bög också!   Han gav mig en blick och skrev oberört ut en ny bot för att bilen hade slitna vinterdäck!?Då kallade jag honom för din lilla djävla hästskit!   Han skrev klart den andra boten och satte den tillsammans med den första på vindrutan och började på en tredje!!

Så här höll det på i ungefär 10 minuter...ju mer jag skrek åt honom, desto fler böter skrev han utan att säga ett enda ord.......   Därefter gick jag vidare till min bil, som stod i parkeringshuset 200 meter därifrån.   Vill bara framhålla att det är viktigt att ha lite kul varje dag..!!!      Ha en härlig dag!  

Tack vännen för att du förgyller vardagen......

So long


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0