Tepp 2 år idag.....

6 november
Jisses vad tiden går fort, Shanis första kull blir 2 år idag. Grattis grattis till er alla....

2-åringen Tepp, snabb som en vessla när det gäller att springa ikapp med mig...
--------------------
Tepp:s syn på livet: - Ibland förstår jag inte människan jag bor med... hur är hon funtad egentligen.....Först ska jag ligga, o när jag har lagt mig så ska jag upp igen, när jag har gått några steg så säger hon ligg... men herregud jag har ju precis kommit igång! Så håller hon på när vi går ut till de där roliga djuren som jag bara älskar att få vara med... för att inte tala om de små (lammen) i fårstallet dom kan jag sitta o titta på hela dagen, men det får jag inte... då kommer människan o säger att nu räcker det... vadå räcker.... för mig räcker det INTE.

Nåt som är väldigt kul, är när människan tar sin 4-hjuliga rullator o kör så det ryker, hon tror att jag inte hänger med....när hon ligger i 45 så bara susar jag bara om henne.... gissa om hon blir paff... he he he jag är snabbare än henne... o det gillar jag....
Igår övade vi nåt som heter fösning... jag tycker att jag gör det skitbra... men icke... människan är inte nöjd... jag går ju rakt... ibland kanske jag inte håller linjen... o fåren går slalom som i den värsta slalombacken,  men hur kinkig får man vara? Har allvarliga funderingar att försöka auktionera bort henne... Mottar gärna bud på henne.....
Undrar om det kommer att vankas nåt gott till mig idag... på min födelsedag o allt......Nu får jag inte klaga mer säger hon, nu är det hennes tur... o jag får ju ALDRIG bestämma, har ju hur mycket som helst att  berätta, men nej "nu räcker det".
Det är inte lätt att vara hund, inte.....
----------------------

Nu är det bäst man passar sig... så man inte åker under klubban!
Imorgon fyller vår lilla gullunge Isaac 3 år

Här sittandes med Happy hemma hos mormor o morfar.

Då ska vi in till "stan" o fira med presenter o skönsång... tänk hela 3 år har han blivit... står inte på förrän han kan hjälpa morfar o köra traktor på gården o bli vår lilla "dräng".

Nej nu kallar kaffekoppen så det är bara att vanka in i köket o ta sig en härligt varm kopp kaffe.....

Ha det gott

Kommentarer
Postat av: Wenche

Hei Teppson!

Gratulere så masse med 2 års dagen, håper du får en fin dag og litt ekstra godis.

Klem fra oss på Nesodden.

2008-11-06 @ 09:48:47
URL: http://www.tarud.info
Postat av: Totti

Grattis Grattis på födelsesdagen Teppson ;o))Nu har vi blitt sååååå stora ;o))Ja du har mkt spring i dina ben,din matte får gjöra om rullatoren til en Turbo typ,ha ha ha ha!!!Teja och Trine hälsar också O det går jätte bra med dom två,Teja skulle få sin present senare,undrar hva hon får??Jag(Totti)kissade på vaskrummet i morse,kan tro hon va helt röd i ansiktet min matte...men jag fök upp trapporna så hon inte fick tag på mej,vilket skratt jag hadde ;o)Syrran(Ix)får krya på sig för hon är en jävl på lydnadsplan och nu mera får hon ligga i sengen på nätterna...tycker att det är helt okej,men bara tills hon blir frisk!!Jag og Ix bor i hop med två Torpvallar till,nu har vi varit på promenad i skogen och träning,så nu är det lugnt igjen,hon Matte är så nögd med oss alla kan du tro!!!Hälsa till alle dine från alla här,och Grattis til Isaac på sin 3års dag.Goda kramar!!

2008-11-06 @ 13:00:39
URL: http://www.freewebs.com/getweiler
Postat av: Nina

Howdi!

Greatings from Denver, Colorado.Waitning for the plane to London.... Is Happy still at your place?! Well then I guess she will have many puppies =)! Good, than I know she´s in good hands.

See you soon and take care, darling!

/Nina

2008-11-07 @ 00:23:53
URL: http://www.belgervitesse.se
Postat av: Shania

Hi there...

How are u today? Have u training Albin hard? I really hope so because when Icome home shall we go cross country skiing hehe ok take care dear c u soon hug Shania

2008-11-07 @ 00:28:20
URL: http://www.finn-vallen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0