En helt vanlig dag sedd ur valparnas synpunkt...

Morgon: Matte kommer ner, går ut med de stora hundarna, o VI får sitta kvar i valphagen.... orättvist. När matte kommer in fixar hon käk till oss, men då måste hon stänga ut vår mamma, först annars kommer hon o äter upp vår mat.

När vi är mätta så får vår mamma komma in o då hoppar hon in direkt till oss o äter upp det som är kvar (inte mycket) det är då vi passar på o får oss en slurk av mamma, medans hon är upptagen med annat.... mmmm gott gott.

Middag: Nu släpper matte ut oss så vi får härja lite i köket, under noga uppsikt av vår mamma.... o nåde den som inte sköter sig, den åker på däng av mamma. Det bästa är när husse kommer in o ska fika, då är det anfall o attack...

o här hjälps vi åt allihopa... 2 av brorsorna tar ändan på husse o nyper honom så han skriker, medans vi andra tar sikte på ansiktet för att få husse ren o fin....


Husse var så smutsig så vi hjälptes åt allihopa att tvätta honom...

Efter ett tag blir vi jättetrötta o somnar i princip där vi är....

En vid den roliga sopborsten under bordet....


En under diskmaskinen, fast matte höll på att plocka ur den o skramlade som bara den....


En under bordet.....


2 hade sökt sig in i valphagen...

När vi sov som bäst, så härjade vår syster för fullt, hon hade tagit sitt powernap o ville busa lite igen

Först var hon på mamma.... o det var inte någon hit...


Sen hittade hon en annan kompis (sopborsten) som hon kunde bita i o busa med ett tag....

Matdags.... mumsfillibabba....

Efter maten kom mamma in.......

då är den en sak som gäller.... ta tutten o håll i för kung o fosterland, medans mamma äter upp det vi lämnade åt henne,
efter hon har ätit upp så får vi oss en åthutning o då är det bara att släppa tutten o gå o göra sina behov.
Vissa av oss går på pappret o då blir matte glad, sen finns det några som tycker om att retas lite med matte dom gör det inte på tidningen.
Det är ganska skoj att titta på matte då när hon far fram med papper o torkar för varv, o då passar vi på att försöka ta pappret av henne..... men vi har inte lyckats än..... men det kommer nog......

På kvällen är det samma procedur som på middagen.... på natten sover vi som stockar för att vakna pigga o busiga nästa dag.

Livet är härligt......för oss små.... hmmm undrar vad matte tycker...

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Kan jag ta hem alla på engång??Vilka härliga små nösten ;o))Duktiga mamma Shani tar godt hand om sina små!!Jag får sitta o drömma vidare här i norge...God Helg til är alla.Kramar.

2008-09-19 @ 16:23:30
URL: http://www.freewebs.com/getweiler
Postat av: Wenche

Ja her ser jeg det er liv og glede, noen skikkelig søtnoser. Skal bli morro å se de, nå er det bare tre uker til Elisabeth og jeg kommer Jasna, det gleder jeg meg veldig til for nå er det lenge siden sist. Håper vi kan gjete litt også;)

Ha en god helg og hils dine.

Klem

2008-09-19 @ 17:10:32
URL: http://www.tarud.info
Postat av: Amanda

Så otroligt söta dom är!! Vad duktig Shani verkar vara med små galningarna. Nu är min förkylning nästan över så jag är redo för o få hem Kross, nu är höstförkylningen avklarad:)Hälsa familjen och hundarna från mig och jocke.

2008-09-20 @ 23:28:35
URL: http://www.freewebs.com/reneby

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0