Midsommarhelgen är över....

Midsommarafton firade vi i Torp, som vanligt. På dagen drog vi mot skogen för o plocka blommor o ta björkar till midsommarstången. Lina, Husse Isaac o Joseph kom mitt på dagen så dom fick också följa med.
image42
Isaac o morfar vid dammen

Isaac fick till sin lycka åka lill-ferguson med morfar, hela han sken som en sol när han rattade den gamla traktorn.
Det var inget kanonväder, men vi hade ialla fall uppehåll. Mot kvällen samlades alla för lite tilltugg med sill o potatis.
image40
Isaac rattar Lill-ferguson så det står härliga till......
image45

Sen skulle vi ut till dammen o ha en liten tävling, vem som skulle få upp en fisk först, det var så himla kul så vi blev kvar där ganska länge, ingen fick upp någon fisk men dom rackarna retades bra med oss alla.
image41
Här slår fiskarna i vattnet
image44


Hem igen för o grilla lite, då var klockan redan 21.30 kvällen gick otroligt fort, men det är klart att det gör det när man är omgiven av härliga goa vänner.

 På midsommardagen var det regntunga moln, det var då det slog mig.... vi hade inte fixat det viktigaste på hela midsommarafton.... midsommarstången låg kvar i grusgången, björkarna låg brevid o alla blommor låg på sidan om o var vissna, hmm... Det är inte lätt att komma ihåg allt när man har så himla kul så det är bara o lägga undan stången till nästa midsommar o hoppas att vi kommer ihåg den då......

Bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0