Barnbarn, lamm, valpar o så en trist nyhet.....

Helgen har varit intensiv minst sagt....
Grabbarna bus, Isaac & Joseph kom om hälsade på med pappa i helgen, det är så härligt med grabbarna, då gäller det fullt ös, medvetslös. Vi bara älskar när dom kommer o hälsar på mormor o morfar. Lina blev kvar hemma så hon kunde vila upp sig lite, hon hade fått ont i ryggen o det är inte nån höjdare när man går med stor mage i fram, hon har ju några månader kvar innan bebisen tittar ut.

Först var det lite skoj med valparna, o dom var alldeles galna på killarna, små barnfötter smakar ju mums tyckte dom, oj vad grabbarna skrattade o hade roligt med valpisarna.

Isaac blir kittlad av en av valparna....


Joseph sätter sig på golvet o valparna kommer som galningar till honom.....



Det är inte lätt när 5 st små vildar vill komma upp i famnen....

Mitt upp i alltihop så var det lammning i fårhagen, grabbarna skulle med o titta, det blev lite dramatiskt, men ingen av dom blev rädda.... Tackan hade fått 1 lamm men det andra satt fast så jag fick gå in med handen o känna hur den låg... kände en svans, rumpa men inga ben... det var bara att försöka få fram bakbenen på lammet o det gick efter ett tag, lammet levde o blev pigg efter ett litet tag, killarna gjorde stora ögon när dom kollade in mormor i hagen liggandes bakom tackan med handen i henne o drog ut ett litet lamm. Vi tog in tackan o lammen o då passade grabbarna på att kela lite med lammen inne i fårstallet.


Joseph håller i lammet med full koncentration....



Isaac försöker hålla lammet som sprattlar lite......


Såja lillan... jag är snäll säger Isaac....


Den härliga bilden på Isaac, han ser faktiskt ut som Toker i dom sju dvärgarna... oj vad vi skrattade åt pajasen Isaac.

Nu har vi ju inte bara kor, får, lamm, hundar, valpar, katter utan vi har andra djur också kolla in bilderna......





Visst är dom läckra....

Nu till den tråkiga nyheten.... valparnas pappa Moss har dött, en helt enorm duktig hund finns inte mer o jag känner mig priviligerad att jag hann få en kull med den otroligt härliga Moss som ägdes av Jon Sand, Norge. Nästan så det är lite läskigt... förra kullen med Truls, så var Shani den sista tiken som blev parad med honom, Truls är också död, o så nu Moss, där Shani är den sista tiken som han parade.

Ha en härlig höst

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Vilka härliga bilder av Torp barnbarna ;o))Jag skrattade gott av lille Isaac(Toker) ;o))))Ja nu ser vi värkligen fram emot att hemnta Juni,August och nu Oskar med!!



Goda kamisar til är.

2008-09-22 @ 21:19:15
URL: http://www.freewebs.com/getweiler
Postat av: Anonym

Hahaha dem är för söta våra små änglar!!! Snacka om dramaqueen lilla Isaac!!!



Vad duktig du var mamma som fick ut det lilla lammet... men det lät å pappa att du nog måste vara lite mer ute vid lammen då baggen har varit busy och inpregnerat alla dina lamm... hihihi... ut och sov med tackorna min söta mamma... hahaha LOL



puss och kram dotter nr 2

2008-09-22 @ 22:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0